Starity

Taylor Swift: „Nem érdekelnek a híres pasik”

2013. április 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, John Mayer és Harry Styles – úgy fest, ők nem híres emberek az énekesnő számára, aki elárulta, nem a híres pasikra hajt.

hirdetés
Taylor Swift: „Nem érdekelnek a híres pasik”
Fotó: Tung Walsh

Az I Knew You Were Trouble énekesnője sajnos megtapasztalhatta a hírnév árnyoldalát azzal, hogy inspirációit a személyes életében keresi. Randizott már több zenésszel is, de legutóbb, a The Times interjújában kifejtette, nem a híres emberek az esetei – inkább ők vonzódnak hozzá.

„Nem a szórakoztatóipar személyiségeire hajtok, inkább ők kapkodnak utánam” – mondja a 23 éves szépség, aki nem fél attól, hogy a dalszövegei elriasztanak másokat előle, kijelentette: továbbra is saját életéről fog dalokat írni.

„Ha valaki megijed ettől, akkor a kapcsolat már sehogy sem fog működni” – állítja, viszont lassan vigyáznia kell, egyre többen nem nézik jó szemmel, hogy „elfogyasztott” exeiből gyárt slágereket. Legutóbb Nick Lachey szólt be neki, de Michael J Fox is távol tartaná fiától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek