Starity

Egymásról áradozik Britney és Selena

2013. április 15. 17:05   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney és Selena nem győzik egymás munkásságát dicsérni: a két énekesnő a korkülönbség ellenére is megtalálja a közös hangot.

hirdetés
Egymásról áradozik Britney és Selena

Tegnap került megrendezésre az MTV Movie Awards, ahol Selena először adta elő új, Come & Get It című dalát, mely eredetileg Rihanna 2012-es Unapologetic albumára íródott. Selena a fellépésével kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a Britney-stílust vélhetjük felfedezni benne, ugyanis a 2001-es legendás Slave 4 You-fellépés inspirálta.

A 2001-ben megrendezett VMA-n Britney a fellépését egy ketrecben egy tigrissel indította, majd a sláger közepénél egy 2,5 méteres albínó tigrispitont vett a nyakába. Fellépése azonnal ikonikussá vált.

„A kedvenc MTV-s fellépésem az összes díjátadó közül Britney Spears I'm A Slave 4 Uja. Imádtam. Szerintem egy szuper-ikonikus előadás volt, és a színpadot is uralta. A rutinja elképesztő. És nem mellesleg gyönyörű is volt. Azt határozottan mondhatom, hogy ez a fellépés inspirált engem.”

Britney a Twitteren reagált az énekesnőnek: „Nahát, Selena Gomez... A Come & Get It elképesztő volt az MTV Movie Awardson! Jelenleg ez az egyik kedvenc dalom! És köszönöm a kedves szavakat, amiket a VMA-s Slave-fellépésemről mondtál... annyira édes vagy! Ez sokat jelent nekem.”

A két gyönyörű és tehetséges énekesnő mostanában igencsak összemelegedett – talán Britney egykori önmagát látja benne, hisz ahogy korábban mondta, még egy duettet is elénekelne a fiatal énekesnővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek