Starity

Nehéz gyerekkora volt G.NA-nak

2013. április 18. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 14-én egy dél-koreai tévéműsorban mesélt nehéz gyermekkoráról édesanyjával a dél-koreai énekeső, G.NA.

hirdetés
Nehéz gyerekkora volt G.NA-nak

A KBS csatornán futó Happy Sunday – Mamma Mia április 14-ei műsorában a dél-koreai énekesnő, G.NA vendégeskedett, aki a családjáról és nehéz gyerekkoráról mesélt. Az énekesnőt édesanyja, Yoon Taeseon is elkísérte, aki egykor a koreai nemzeti úszók táborát erősítette.

„A férjem meghalt, mikor G.NA hatéves volt. A nagyanyja és a nagynénje nevelte fel – kezdte anyukája, majd az énekesnő hozzátette, hogy van egy húga, de az édesapja halála után eltávolodtak egymástól. Miután elmesélte családi hatterét a 25 éves énekesnő, folytatta: Mikor az emberek megkérdezik tőlem, hogy mi az álmom, mindig azt mondom nekik, hogy férjhez szeretnék menni és sok gyereket szeretnék. Egy családban szeretnék élni, a családommal.”

Ráadásul, felolvasták G.NA levelét – amit még a debütálása előtt írt az édesanyjának –, hogy megosszák mindenkivel, milyen nagy szeretet és kötődés van közöttük. Ahogy hallgatta, az énekesnő nem tudta visszatartani könnyeit és végül az egész levélen sírt, miközben fogta édeasanyja kezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek