Starity

Lipcsei Betta jó édesanya szeretne lenni

2013. április 17. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Miss Universe Hungary nemrég a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogyan fogadta a hírt, miszerint hamarosan anyai örömök elé néz.

hirdetés
Lipcsei Betta jó édesanya szeretne lenni
Fotó: Kovács András Péter

Lipcsei Betta egy hónap múlva világra hozza első gyermekét, akiről már tudni lehet, hogy kisfiú lesz. A modell a Mokkában mesélt arról, hogy egyre jobban aggódik azon, hogy jó anya lesz-e?

„Ahogy közeledik az időpont, annál jobban kezd az ember aggódni és kicsit többet gondolkozni azon, hogy jól fogja-e majd csinálni a dolgokat. Rengeteg könyvet kaptam az ismerőseimtől, amikor kiderült, hogy babát várok. Szerintem ilyen húszasával állnak otthon az ilyen neveléssel kapcsolatos könyvek. Nem tudom, mi a jobb, ha elolvasom őket, vagy ha nem?”

Elmesélte, nem ő, hanem párja érezte meg, hogy állapotos, és kisebb sokként érte, amikor kiderült, hogy tényleg gyermeket vár. Azonban annak ellenére, hogy fiús kislány volt, mindig fiatalon szeretett volna szülni, és most az a legfontosabb számára, hogy jó anyuka legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek