Starity

Leonardo DiCaprio — miért futnak zátonyra a kapcsolatai?

2013. április 18. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Esquire magazin címlapján szerepelt a 38 éves színész, akivel e kapcsán készítettek interjút.

hirdetés
Leonardo DiCaprio — miért futnak zátonyra a kapcsolatai?

Ha bárki meghallja a nevét, egy emlékezetes szerep biztosan eszébe jut róla – legalább a Titanic. A hölgyek kedvence jelenleg egy szőke modellel, Erin Heathertonnal alkot egy párt, ám a rossz nyelvek szerint a fiatal hölgy aligha jelent bármi komolyat is a színésznek.

Míg az embernek olyan érzése támad az előzőek fényében, hogy DiCaprio csupán egy csinos kiegészítőként tartja maga mellett a szépséges hölgyet, addig az időközben 38. életévét betöltött színész leghőbb vágya, hogy komoly társra leljen. Az igazi, úgy tűnik, várat magára.

Ha egy nap mégis felbukkanna az a bizonyos nagy Ő, a színésznek most biztosan nem lenne elég ideje, amit a hölgynek szentelhet – nyilatkozta az Esquire magazinnak. „Az elvárások a munkám terén egy komoly kapcsolathoz jelenleg nem alkalmasak. Néha akár hat hónapot is eltöltök egy forgatáson. Ezzel egy nő sem tud sokáig együtt élni.”

Karrierje számára nagyon fontos, olyasmi, amiről Leonardo még csak álmodni sem mert: „Mindig azt gondoltam, a gönceim nem lesznek elég divatosak vagy a hajam hülyén fog kinézni. Ebből a szempontból minden munkára alkalmas vagyok.”

„A szívem mélyén mindig szívesen látom magam esélytelennek. Minden lehetőséget, ami valaha is kínálkozott, azt megragadtam. Önmagamnak még mindig bizonyítanom kell – tette hozzá szerényen. – Az utóbbi évben sokkal öntudatosabbá váltam. Most jól érzem magam a bőrömben.”

És még egyszer megmutatta, hogy a nagy sztárok, minden siker ellenére is képesek kétségeket támasztani önmagukkal szemben. Amint Leonardo magabiztosnak érzi majd magát a szakmájában, talán eljöhet az ideje annak, hogy mást helyezzen előtérbe az életében, talán egy hölgyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek