Starity

Karen Jordán az új Miss Costa Maya

2013. április 18. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti győztest, Miss Mexikót megfosztották koronájától, így a panamai Karen Jordán lett a Miss Costa Maya 2012 cím birtokosa.

hirdetés
Karen Jordán az új  Miss Costa Maya

A Miss Costa Maya, eredeti nevén Reina de la Costa Maya nevű nemzetközi verseny döntőjét 2012 augusztusában rendezték meg, melyen végül a mexikói Natalia Villanuevát kiáltották ki győztesként. A lány első udvarhölgye a panamai Karen Jordán lett.

Idén áprilisban azonban a mexikói szépségkirálynőtől elvették a koronát, ugyanis férjhez ment, így pedig már nem lehet a Reina de la Costa Maya cím birtokosa. A helyére a második helyezett, Karen Jordán lépett, akit április közepén a Belize Fashion Week keretein belül koronáztak királynővé.


Miss Mexikó a Reina de la Costa Maya versenyen, 2012 augusztusában

Karen már számos nemzetközi versenyen indult, tavaly pédául ő képviselte országát a Miss International döntőjén, melyet Japánban rendeztek meg, de ott sajnos nem ért el helyezést.

A 24 éves modell fejére most először kerül korona nemzetközi versenyen, így nagyon boldog. Azonban hamarosan tovább kell adnia címét, ugyanis a nyáron megválasszák az új Miss Costa Mayát.


Az új Reina de la Costa Maya koronázása 2013. április 13-án

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek