Starity

Robert Pattinson ismét Cronenberggel dolgozik

2013. április 19. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolis rendezője ismét összehívta filmje két főszereplőjét, hogy velük forgassa a legújabb kísértettörténetét.

hirdetés
Robert Pattinson ismét Cronenberggel dolgozik

Úgy tűnik, a Cosmopolis rendezője, David Cronenberg új múzsákat talált. Máris felkérte Robert Pattinsont és a cosmopolisbeli kolléganőjét, Sarah Gadont, hogy szerepeljenek legújabb filmjében, ami a Maps to the Stars címet kapta.

A The Hollywood Reporter szerint az „indie kísértetsztori” Los Angelesben játszódik majd és Hollywood kultúrájával foglalkozik, amely megszállottan isteníti a hírességeket. Julianne Moore és John Cusack szintén a stáb tagja. A forgatások júliusban kezdődnek Torontóban és Los Angelesben.

Pattinson végre kilépett a az Alkonyat árnyékából – köszönhetően Cronenberg 2012-es thrillerének, a Cosmopolisnak. A színész elárulta egy, az MTV Newsnak adott interjújában, hogy ez volt az egyik film, amelyben színésznek érezte magát.

„Cronenberg egyike azoknak az embereknek, akik az eszedbe sem jutnak, amikor megkérdezik, kivel szeretnél együtt dolgozni. Mert vele dolgozni olyan, mintha Orson Wellesszel dolgoznál.”

Pattinsonnak emellett több más munkája is van készülőben, például a The Rover, a Mission: Blacklist és a Queen of the Desert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek