Starity

Kitüntetést kap Jennifer Lawrence

2013. április 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egyfajta Barátság-éremmel lesz gazdagabb, mivel mai napig hű gyökereihez, és a siker egy cseppet sem változtatta meg.

hirdetés
Kitüntetést kap Jennifer Lawrence
Fotó: Patrick Fraser

A Napos oldal sztárját a louisville-i Andy Strunk fogja kitüntetni jövő héten, aki Down-szindrómában szenved. Andy iskolás kora óta ismeri a színésznőt, gyermekkoruk óta barátok és bátorítják egymást – a mai napig. Heti rendszerességgel beszélnek telefonon keresztül, Jennifer még most is ugyanakkora figyelmet fordít rá, hogy szinte alig tudja utolérni magát két forgatás között.

Andy szerint Jennifer azért érdemli meg a Barátság-díjat, mivel hű maradt gyökereihez, és nem száll el magától annak ellenére, hogy globális figyelmet kap mint előadó.

Az Éhezők viadala sztárja sajnos nem tud megjelenni az április 26-ai Mint Jubilee Gálán, melyen átadják a díjat, mivel jelenleg is Hawaiin forgat, viszont testvére, Blaine és menyasszonya köszönetet mondanak a nevében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek