Starity

Ashley Tisdale visszatér a zeneiparba

2013. április 19. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy interjú keretei között mesélte el, mennyire is hiányzik neki az éneklés, illetve tervei szerint visszatér a stúdióba, hogy valami teljesen újjal lepje meg rajongóit.

hirdetés
Ashley Tisdale visszatér a zeneiparba
Fotó: Nylon Guys

Ashley Tisdale új filmje, a Horrorra akadva 5 premierje múlt héten zajlott le, ahol a színésznőt az MTV News faggatta énekesi karrierjéről. Korábban már cikkeztünk arról, miszerint az újabban barna szépség bevette a stúdiókat, állításaink igazak voltak, ugyanis tavaly nyár óta folyamatosan készít dalokat.

Az interjún rákérdeztek, vajon mikor tervezi, hogy visszatér a zenéléshez, mire Ashley így felelt: „Vicces, sokan teszik fel ezt a kérdést. Mindig egy olyan ember voltam, akinek szüksége van inspirációra, hogy nekiálljon a dolgoknak, nem akarom muszájból csinálni. De hiányzik már a zene, és szerintem hamarosan stúdióba vonulok, talán már jövő héten.”

Azt is elárulta, valami teljesen újat szeretne mutatni a nagyérdeműnek, valamit, amit korábban még soha. Így nagy eséllyel az új album egy teljesen más stílust fog képviselni, mint a Guilty Pleasure vagy a Headstrong.

Köztudott, hogy barátnője, Vanessa Hudgens is mostanság fordult újból a zenéléshez, Tisdale kisasszony ehhez is fűzött pár szót: „A zene mindkettőnk életében nagyon fontos. Vanessa és én is imádjuk, ráadásul a High School Musicalből jövünk, természetes, hogy hiányzik.”

Annak sem kell megijednie, aki esetleg színésznőként szereti, hiszen nem hagyja maga mögött a filmek világát. 2014-ben viszontláthatjuk a Left Behind című filmben, ahol Nicolas Cage oldalán fog mutatkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek