Starity

Megjelent a Papa Roach legújabb klipje

2013. április 20. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Connection album soron következő kisfilmje ismét egy kevésbé vidám témát dolgoz fel.

hirdetés
Megjelent a Papa Roach legújabb klipje

A kaliforniai rockbanda legújabb szerzeménye április 18-án látott napvilágot Leader Of The Broken Hearts címmel, ami egyben a negyedik kislemez az albumról. A klip melankolikus hangulata tükrözi a dal érzelemvilágát. Nem meglepő, hogy az albumon inkább érzelmes dalok kaptak helyet, hisz a frontember sok negatív dolgon ment keresztül, ám a zene mindig remek terápia – ezt mutatja be maga a klip is.

A kisfilm elején a még gyerek Jacoby látható, aki megszökik az árvaházból, majd megtört szívű embereket láthatunk, miközben az együttes egy másik helyszínen zenél, ám később ők is csatlakoznak, és így megoszlik az energia az egész világban és elkezdődik a gyógyulási folyamat.

Az együttes jelenleg is turnézik, és az új szerzemények mellett a régi slágereket sem hanyagolják el, mint például a Last Resort vagy a Between Angels & Insects. Azt se felejtsük el, hogy július 5-én ismét kis hazánkba látogatnak a Volt fesztivál keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek