Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik — III. rész

2013. április 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság elengedhetetlen a Photoshop a sztárvilágban készült képek feljavítására. Van, akinek sokat dob kinézetén a képszerkesztő program, de van, akinek fotóit nevetségessé teszi. Újabb hírességeket mutatunk be, akikből bolondot csináltak a fotográfusok.

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik — III. rész

Adam Levine teste eltűnt

A Maroon 5 frontembere a Vogue magazinnak állt modellt, ám a képek inkább sikerültek röhejesre, mint lélegzetelállítóra. Az első fotón Anna Vyalitsyna ujjai vannak rosszul megszerkesztve, valamint Adam karja is hiányzik, míg a második képen nemcsak az énekes karizmait tették nevetségessé, de megfosztották szexi felsőtestétől is; teljes baloldalát levágták a fotóról.

Levágták Emma Watson lábát

A Burberrynek pózolt a színésznő, mikor bal lábának felét teljesen levágták, pedig inkább a szem alatti karikáit kellett volna eltüntetni. Valószínűleg a szélgép is magas fokozatra volt kapcsolva, hiszen a szépséges Granger kisasszony erősen hunyorít a képeken.

Kart növesztett Beyoncé

Nem elég, hogy mutánssá photoshopolták az énekesnőt, de a hátából kinőtt harmadik kéz feltűnően hosszú, szinte a térdéig ér. Az arcához is elég erősen hozzányúltak, úgy néz ki, mintha épp egy arcfelvarrásról jönne.

Miley Cyrus nem tűri a konkurenciát

Nick Jonasszal pózolt az akkor még hosszú hajjal vigyorgó Cyrus kisasszony, mikor egy rajongót vagy egy másik celebritást – sosem tudjuk meg – levágtak a képről. Valamit elfelejtettek; Nick vállán otthagyták a hölgyemény kezét.

Veronica Kay láb nélkül is szexi

A kép 2003-ban készült, mikor a hölgyemény a Stuff magazinnak pózolt. Nem elég, hogy egyik lábát teljesen eltüntették, de a másikat is csúnyán eltorzították, hiszen vádlija – melynek körvonala elég érdekes – vastagabb, mint a combja – aminek szintén hozzányúltak a körvonalához. Bal felkarja és csuklója feltűnően vékony, valamint bal mellénél érdekes kanyarulatokat vett hajkoronája, ezzel azt súgva nekünk, hogy kebleihez nemcsak az orvosok, de a képszerkesztők is hozzányúltak.


Fotó: Craig DeChristo

Nicolas Sarkozy likvidálta egyik emberét

Vajon milyen megbocsáthatatlan bűnt követett el a magyar származású elnök embere, hogy le kellett vágni a képről? Nem értjük, a publikálás előtt senki nem vette észre azt a felesleges lábat?

Amputálták Kristen Stewart karját

Míg Beyoncé egy karral gazdagodott, addig a Twilight-filmek Bellája elvesztett egyet. Kristen a Glamour címlapján pózolt 2011 novemberében, amikor megfosztották jobb karjától. Ha ez még nem lenne elég, jobb lábfejét és combját is eldeformálták a képet szerkesztők. Arcát szinte teljesen eltorzították; orrát szélesebbé plasztikázták, majd szem alatti karikáit is eltüntették. Bőrsimítóból is túl sokat használtak, szemei szinte világítanak.

Eldeformálták Hayley Williams kacsóit

Ha már a Twilight-filmeknél tartunk, említsük meg a mozi első részének betétdalát éneklő szépséget is, Hayley Williamset: kezeit csúnyán eltorzították, ugyanis jobb és bal kézfeje összeolvad. Zöld szemeit el kellett valahova helyezni a képen, de tehették volna igényesebben is, hiszen így elég mókásan néz ki a fotó. Egyszerű lett volna a megoldás; a szempárt távolabb kellett volna helyezni egymástól, ugyanis túl közel ülnek a másikhoz.

Ugyanebből a fotósorozatból készült egy kép a banda gitárosáról, Taylor Yorkról is, akinek szintén szemei állnak furcsán, hiszen szinte a homloka közepére operálták fel azokat a képszerkesztők. Sovány vigasz, hogy a fotósorozat többi képe ütősre sikerült.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek