Starity

Benicio Del Toro: újabb képek a forgatásról

2013. április 20. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fényképek láttak napvilágot a Puerto Ricó-i színész egyik legújabb filmjének, a Jimmy P.-nek a forgatásáról.

hirdetés
Benicio Del Toro: újabb képek a forgatásról

Benicio Del Toro jelenleg több filmen is dolgozik – legutóbb a Paradise Lost forgatásáról kaptunk híreket, amelyben egy kolumbiai drogbárót alakít. Most egy másik, szintén megtörtént eseményeken alapuló filmjéből, a Jimmy P.-ből bukkantak elő fényképek.

Az Arnaud Desplechin által rendezett Jimmy P. az ez évi Cannes-i Filmfesztiválon is indul, mégpedig nagy eséllyel. A korábban Jimmy Picard munkacímmel futó alkotás mára újabb és hosszabb címet kapott: „Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian)” (magyarul: Jimmy P. (Egy indián pszichoterápiája). A főszerepet alakító Benicio Del Toro mellett jelentős szerepet kapott még Matthieu Amalric, a brit színésznő, Gina McKee és a Frozen Riverből ismert Misty Upham.



A film igaz történeten alapul, és Del Toro karaktere meséli el. Bemutatja Jimmy Picard életét, miután visszatért a második világháború harcmezejéről egy rejtélyes betegséggel, amit az orvosok tévesen skizofréniának diagnosztizálnak. Picard azonban nem fogadja el ezt a diagnózist és másik orvost keres Georges személyében, akit Matthieu Amalric alakít. A két férfi naponta találkozik és jó barátok lesznek. A történet folytatása jövő hónapban derül ki.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek