Starity

Íme, Az acélember harmadik előzetese

2013. április 21. 10:10   |   Szerző: SutoTamas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szuperprodukció, melynek rendezői székében Zack Snyder, a legendás 300 és Holtak hajnala rendezője ül, legújabb előzetesével lerántják a leplet az új Supermanről.

hirdetés
Íme, Az acélember harmadik előzetese

A produkció, melyet olyan nagy nevek keltenek életre, mint Russell Crowe, Kevin Costner, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne és a Tudorok Charles Brandonja, Henry Cavill mint az első „nem amerikai” Superman, legújabb előzetesében egyre inkább letisztították a történetet a nézők számára.

Amit megtudunk az új trailerből, hogy a filmben smallville-i kitérővel válik Clark Kentből Superman, azaz előbb „maszat”-ként segít az embereken, és senki nem tud róla semmit. Azonban amikor idegenek támadják meg a földet, nem nézheti tétlenül.

A film akcióban dúskál és hozzáadja a karakterhez azt, ami eddig csekély mértékben volt jelen a mozivásznon: a nyers brutalitást az ellenfelekkel szemben – ezt sokan el is várták Zack Snydertől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek