Starity

R. Kárpáti Péter túl van a sorozatokon

2013. április 21. 13:01   |   Szerző: demonyyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt egykori sztárja reagált az őt ért támadásokra. A színész rengeteg mocskolódó üzenetet kapott az utóbbi napokban, miután felröppent a hír: ezentúl a konkurens csatorna, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában fog szerepelni.

hirdetés
R. Kárpáti Péter túl van a sorozatokon
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Köztudott, hogy R. Kárpáti Péter anyagi helyzete nem túl fényes az utóbbi időben, hiszen nemcsak befejezte pályafutását az RTL Klub napi sorozatában, a Barátok köztben, hanem kénytelen volt megválni a házától is. Nem csoda hát, hogy Péter a konkurens csatornánál, a TV2-nél próbálkozik. A napokban már arról adtak hírt a lapok, hogy a színész a Jóban Rosszban új szereplője lesz. Bár a sorozat producere nem tartja kizártnak a szerződés létrejöttét, egyelőre egyik fél sem beszélt konkrétumokról.

R. Kárpáti az ügy kapcsán számos negatív kommentet is kapott különböző fórumokon, amin nincs mit csodálkozni, hiszen több mint tíz évig fűződött a neve a Barátok közt Berényi Andrásához. A színész a StoryOnline-on válaszolt magából kikelve néhány véleményre, amelyekben arra tett utalást, hogy nem kíván többször sorozatszínészként tevékenykedni:

„Ha gyengécske színészként tartanának, talán nem osztottak volna rám különböző színházakban megannyi szerepet. Számomra a sorozatszínészet már valóban nem pálya, túl vagyok rajta. Jó volt, megvolt.”

A művészt láthatóan zavarja, hogy a nézők beskatulyázták és képtelenek más műsorban, Andrásétól eltérő karakterként elképzelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek