Starity

Dita Von Teese fehérnemű-kollekciója a TV-ben hódít?

2013. április 21. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű burleszk-táncosnő és modell tavaly elkészítette a saját kollekcióját, amelyet a hozzá hasonló igényes hölgyeknek szánt.

hirdetés
Dita Von Teese fehérnemű-kollekciója a TV-ben hódít?

Ki tudná jobban, hogyan kell elegánsan és szexisen kinézni, mint a burleszk-táncosnő, Dita von Teese? A negyvenéves művésznő nemrég készítette el saját fehérnemű-kollekcióját és egy televíziós vásárlási műsorban szeretné reklámozni.

A melltartók és bugyik már tavaly óta megrendelhetőek az interneten keresztül, azonban Von Teese most valami újat szeretne kipróbálni: a televízión keresztül új piacok felé nyitni és újabb vásárlókat szerezni.

„Mindig is elbűvöltek a fehérneműk. Emlékszem, nagyon fiatal lehetett, olyan hét év körüli, amikor édesanyám fehérneműs fiókja mágikus erővel bírt a számomra. – árulta el, majd hozzátette: Számomra a fehérnemű a nőiesség szimbóluma. Egyfajta intim titok, amitől gyönyörűnek érzem magam.”

A kollekció darabjai 20 és 40 euró között mozognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek