Starity

Bradley Cooper kórházi látogatást tett

2013. április 21. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész a bostoni robbantás egyik áldozatát látogatta meg a kórházban, aki látta a tettesek egyikét.

hirdetés
Bradley Cooper kórházi látogatást tett

A hétfői bostoni robbantás az egész világot megrázta, számtalan híresség fejezte ki a részvétét az áldozatok iránt. A színész, Bradley Cooper is rászánt egy kis időt, hogy pénteken meglátogassa az egyik, kórházban fekvő áldozatot.

A 27 éves ifjabb Jeffrey Bauman mindkét lábát térd alatt amputálni kellett – őt látogatta meg a Silver Linings Playbook főszereplője és a New England Patriots játékosa, Julian Edelman. A Concordból származó Bauman is ott volt a maratoni futóversenyen, hogy a barátnőjének szurkoljon. A bátyja, Chris Bauman úgy nyilatkozott csütörtökön, hogy Jeffrey szemtől szemben látta az egyik robbantót nem sokkal a robbantás előtt.

Cooper jelenleg Bostonban tartózkodik és az új David O. Russell-filmet, az American Hustle-t forgatja, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, és Louis C.K. társaságában. A forgatás pénteken szünetelt az embervadászat miatt, hogy az FBI elcsípje a gyanúsítottakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek