Starity

Rihanna megünnepelte a marihuána napját

2013. április 21. 20:08   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc barbadosi énekesnőnk elég nagy port kavart ismét, ugyanis tortával és füves cigivel celebrálta a 420-at, az év negyedik hónapjának huszadik napját, melyen a marihuánát ünnepeljük.

hirdetés
Rihanna megünnepelte a marihuána napját

Rihanna napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, de mit sem törődik azzal, hogy feltehetőleg káros szenvedélye miatt kellett lemondania már nem is egy koncertállomást a Diamonds World Tour névre keresztelt turnéjából egészségügyi okokra hivatkozva. Ezúttal is örömmel pózolt a kamerának – nem is akárhogy.

Egy vadkenderlevél társaságában ül egy asztalnál – hogy is mondjuk –, eléggé lazán elhelyezkedve. A fotón nemcsak a torta keltette fel a figyelmünket, hanem az énekesnő szájából fityegő cigaretta is, ami vélhetőleg nem csupán nikotint tartalmaz.

Nem ez lenne az első eset, hogy Rihanna kifejezi a drog iránti szeretetét, mivel Instagram- és Twitter-profiljának képgalériáját is elárasztja hasonló képekkel, melyeken legtöbbször ő is szerepel, és örömmel füstölög telefonja kamerájába.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek