Starity

Bonnie Tyler leleplezte az ABBA-t

2013. április 22. 13:01   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler izgatottan várja a májusi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét. A versenydalát most egy németországi promóciós turnéval népszerűsíti, ráadásul még az ABBA tagjaival is találkozott.

hirdetés
Bonnie Tyler leleplezte az ABBA-t

„Believe in Bonnie” – skandálják a rajongók a közösségi oldalakon. A 61 éves rocklegenda még mindig hatalmas és aktív rajongótáborral rendelkezik Európa-szerte. Éppen ezért nemrég Németországba utazott, hogy népszerűsítse a versenydalát, amit Malmőben fog énekelni.

Az első állomás Hessen volt, ahol a HR1 rádiónál vendégeskedett, interjút adott és dedikálta legújabb albumát. A következő nap Hamburg következett, ahol szintén TV-interjút adott a város leghíresebb halsütőjénél ebéd köben. Másnap már Kölnben a dómnál dedikálta új lemezét és fotózkodott a rajongókkal. Burg városában pedig az MDR Televízió Inka Bause Live című műsorában adta elő a Believe in Me című dalát. Hamarosan pedig a ZDF Televízió Fernsehgarten című műsorában lép fel.

Nagy érdeklődés fogadta Berlinben Bonnie Tylert (balra) és az ABBA viaszbábukat.

A legnagyobb sajtóérdeklődés viszont a berlini állomásán volt. Bonnie Tyler ugyanis a Madam Tussaud-panoptikumban leleplezte az ABBA együttes tagjait ábrázoló viaszszobrokat és pár közös fotó erejéig beállt közéjük a pódiumra, valamint interjút adott a világsajtónak.

Az ABBA tagjait (Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstadaz) ábrázoló bábuk értéke 187.666 euró, és négy hónapig lehet megtekinteni őket Berlinben.

Oroszországban pedig a helyi rajongók szerveztek magánakciót a vörös téren, Moszkvában. Egységes, Bonnie Tyler új albumának borítóképével ellátott polóban és az énekesnő új lemezével a kezükben üzentek a rajongó társaiknak, hogy Oroszországból is Bonnie-ra szavaznak majd a Dalfesztiválon.

Bonnie Tyler több interjúban is elmondta, nagyon számít a német rajongók szavazataira és a nyáron ismét turnézik majd náluk. Az énekesnő legnagyobb rajongótábora Németországban van. Itt rengeteg zenei díjat zsebelt be karrierje során (RSH Gold, Bravo Otto, ECHO Awards, Goldene Europa) és 1994-ben az év énekesnőjének választották, miután egymillió albumot adott el az előző évben Németországban. Ezzel olyan énekeseket utasított maga mögé, mint Madonna, Cher, Tina Turner, Mariah Carey és Whitney Houston. Ezen kívül tucatnyi német TV-sorozatban és filmben csendülnek fel Bonnie slágerei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek