Starity

Cheryl Cole kipakol

2013. április 24. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő bevallotta, hogy a Black Eyed Peas zenésze beszélte rá arra, hogy hagyja ott a Girls Aloudot és kezdjen szólókarriert.

hirdetés
Cheryl Cole kipakol

A Chezza értesülése szerint Will.I.Am meglátta a lehetőséget Cheryl szólókarrierjében, ezért azt tanácsolta neki, hogy hagyja ott a kolléganőit, Kimberley Walsht, Nadine Coyle-t, Sarah Harding-ot és Nicola Robertset és folytassa egyedül az énekesnői pályát.

„Olyan sokáig voltam egy lánybandában, hét évig voltunk együtt és mindig barátok vettek körül – olyan volt ez nekem, mint egy biztonságos, meleg takaró. Nem voltam egyedül. Sosem gondoltam arra, hogy szólóban próbálkozzam, addig amíg Will el nem ültette a bogarat a fülemben. Ő meglátta bennem azt, amit én még nem. És sokat tanultam tőle, ő egy nagyon, nagyon bölcs ember. Már régóta a zeneiparban dolgozik, tehát megbíztam az ösztöneiben és a véleményében” – mondja Cheryl.

Az Under The Sun énekesnője – aki három önálló albumával jelentős sikereket ért el szólóénekesnőként – azt is elmondta, hogy cseppet sem érez megbánást az őszinte önéletrajzi írása, a Cheryl: My Story miatt.

„Sokat harcoltam magammal, mert eléggé magamnak való személyiség vagyok. De már elegem lett mindenki szemétségéből – magyarázta. – Elegem van abból, hogy látom a hazugságokat és azt, hogy tévesen idéznek engem. Ami elég, az elég, éppen itt volt az ideje, hogy elmondjam az én változatomat és az igazságot. Tudtam, hogy nagyon őszinte lesz és ez volt a legjobb dolog a számomra akkor.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek