Starity

Cipő édesanyja bojkottra szólítja fel az embereket

2013. április 24. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrégiben elhunyt énekes édesanyja arra szólította fel az embereket, hogy ne menjenek el az újjáalakult Republic koncertjére

hirdetés
Cipő édesanyja bojkottra szólítja fel az embereket
Fotó: MTI/Kollányi Péter

Március 11-én Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb énekese távozott el közülünk – Cipő örökre elaludt. Meglepő módon egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a zenekara, a Republic újjáalakul és egy új énekessel folytatja a munkát – annak ellenére, hogy korábban a tagok abban állapodtak meg, hogy ha bármelyikük is kilép a bandából, akkor feloszlanak. A Republic jelenleg a Republic 67 nevet viseli és máris szervezi a fellépéseket.

Az énekes édesanyja teljesen fel van háborodva és a Blikknek adott nyilatkozatában arra kér mindenkit, hogy ne menjenek el a Republic 67 közelgő egri koncertjére.

„Nem tudom feldolgozni ezt a tébolyt, ami a zenekar körül forog. Nem tudom megemészteni, hogy a fiam helyett más énekel. Nem és nem! Ráadásul ugyanazokat a dalokat. Minden nap rosszabb nekem ez a gyász, legszívesebben elmennék a zenekarhoz, és rájuk zúdítanám a haragomat, de nincs hozzá lelkierőm. Énekeljenek, de ne a Laci dalait.”

Az édesanya elsősorban a Republic menedzserére, Abella Miklósra haragszik. Arra számít, hogy sokan fognak tiltakozni a koncert ellen és megígérte, hogy ügyvédhez fog fordulni, ha nem sikerül véghezvinnie a fia végakaratát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek