Starity

Megvan a Feláldozhatók 3 rendezője?

2013. április 24. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sylvester Stallone megerősítette, hogy a pletykákkal ellentétben nem Mel Gibson fogja rendezni a The Expendables harmadik részét.

hirdetés
Megvan a Feláldozhatók 3 rendezője?

Slyvester Stallone korábban kijelentette, hogy egy ausztrál rendező kezeire bízza a The Expendables 3 elkészítését, viszont nemrég, hogy a keringő pletykákat megcáfolhassa, bejelentette, hogy nem Mel Gibson a választottja.

A The Hollywood Reporter Heat Vision blogja szerint az ausztrál rendező, Patrick Hughes lehet az esélyes.

Stallone több tweetet is megosztott a követőivel: „A rendező ausztrál. Nem Mel... egy új tehetség... egy szuper jó filmet rendezett két éve... Gondolkozzatok.” „Oké: az utolsó célzás: új tehetség.. az utolsó film, amit készített, inkább vörös volt, mint kék.”

Ezt követően ajánlotta Patrick Hughes rövidfilmjét, a Signsot, mondván, rajongói imádni fogják. Jason Statham és Dolph Lundgren már megerősítette, hogy szerepelni fognak a harmadik részben, miközben Wesley Snipes, Jackie Chan, Vinnie Jones és Dwayne 'The Rock' Johnson részvételére szintén mindenki számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek