Starity

Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán

2013. április 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber újra bajban van! Ezúttal a svéd rendőrség talált drogot a turnébuszán – pedig azt hihetnénk, most, hogy tisztázódott az ügye Selenával, újra rendben lesz.

hirdetés
Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán

Év elején futótűzként terjedt a hír, miszerint Justin Biebert füvezésen kapták pár barátja társaságában. A rajongókat olyan szinten sokkolták a képek, hogy öncsonkításba kezdtek az énekes miatt. Január óta Justin bevallotta, hogy hibázott, de megígérte, többször nem fordul elő. Viszont úgy tűnik, ígéretét nem sikerült véghezvinnie, sőt most még nagyobb bajban van, ugyanis a rendőrség találta meg a kábítószert az énekes turnébuszán és ezúttal nem csak egy kis fűről volt szó.

Justin turnébuszát tegnap hajnalban kutatták át a stockholmi koncertje helyszínén, a Globen Aréna előtt. Lars Bystrom rendőrségi szóvivő közölte, hogy kisebb mennyiségű drog mellett egy kábítószerpisztolyra is rábukkantak. Egyelőre nincs gyanúsított, a buszon talált kábítószert pedig még vizsgálják.

A rendőrség azután foglalta le Justin turnébuszát, miután marihuánaszag áradt ki a buszból a Grand Hotel előtt. A rendőrök rögtön riasztották a kábítószer-ellenes csoportot, hogy eredjenek a turnébusz után, a koncert helyszínén pedig le is foglalták a járművet.

Ami még ennél is rosszabb, hogy a Belieberek ismét vágdosni kezdték magukat és teljesen összeomlottak a hír hallatán. Vajon Justin sosem tanul a hibáiból?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek