Starity

Pink új kislemezzel jelentkezik

2013. április 26. 16:04   |   Szerző: Ricsike8844

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 13-án érkezik Pink és Lily Allen közös duettje videoklip formájában, a True Love.

hirdetés
Pink új kislemezzel jelentkezik

A mostanában igen elfoglalt Pink, úgy tűnik, kiválasztotta új kislemezét, amely nem más lesz, mint a Lily Allennel felénekelt közös dal, a True Love. Az énekesnőt ismerve biztosan egy újabb vicces, de lényegretörő videót fogunk kapni, például mint a So What vagy a Blow Me (One Last Kiss).

A hivatalos Pink-fórum szerint a kislemez május 13-án debütál majd a rajongók nagy örömére. Vajon ez is olyan megasláger lesz, mint a Just Give Me A Reason vagy a Try?

Egy biztos: Pink sikere továbbra is töretlen: Just Give Me A Reason című duettje immáron második hete szerepel a Billboard Hot 100 első pozíciójában, megelőzve ezzel olyan előadókat, mint a Macklamore, Bruno Mars és Psy.

Ráadásul az Ausztria Top 40, a Svéd Top 60, a Kanada Top 100 és számos egyéb lista első helyét is elfoglalja. A kislemez nézettsége jelenleg nyolcvanmillió, és napról napra növekszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek