Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 27. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő újítások, új filmszerep és fellépés, ráadásul egy új szerelem is a levegőben van, ha hihetünk a pletykáknak. Ha kíváncsi vagy kivel mi történt, lesd meg alábbi rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Lenyírta fél hajkoronáját Amanda Bynes

A manapság egyre botrányosabb életet élő színésznő ezúttal újra megbotránkoztatta a nagyérdeműt, ugyanis megvált néhány hosszú szőke tincsétől. Amanda új, félig lenyírt hajkoronáját a minap mutatta be Twitteren, ami kísértetiesen hasonlít Rihanna és Cassie hajviseletére is, sőt mint az kiderült utóbbi hölgyemény hatására döntött a váltás mellett.

*

Selena Gomez fellép a 2013-as Billboard Music Awardson

A színész-énekesnő újult erővel tért vissza a zeneiparba és most hosszú fellépéssorozatához újabb dátum került fel. Az idei Billboard Music Awards május 19-én kerül majd megrendezésre, ahol Taylor Swift és Justin Bieber után most Selena neve is felkerült a fellépők listájára.

*

Anna Kendrick új szerepet kapott

A 27 éves színésznő fel fog tűnni a The Voices című thrillerben Ryan Reynolds és Gemma Arterton oldalán. A sztori egy Jerry nevű fürdőkádgyári dolgozóról szól, aki epekedve vágyik kiválasztottjára a számviteli osztályról, ám egy gyilkosság beárnyékolja a kapcsolatot.

Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy Anna pontosan kinek a szerepét kapta meg.

*

Új barátnője van Harry Stylesnak?

A One Direction szívtiprója nemrég Rod Stewarttal és családjával vacsorázott a Los Angeles-i Dantana étteremben és szemtanúk állítják, hogy a popsztár 33 éves lányával igen közeli viszony alakult ki közöttük. A 19 éves énekes és Kimberly állítólag kéz a kézben andalgott és csókolózni is látták őket.

*

Alexandra Burke-öt megrázta a JLS feloszlása

Az énekesnő és a banda még a 2008-as brit X Factorban ismerkedett meg és barátkozott össze, annak ellenére, hogy Alexandra legyőzte a négy fiút, akik így a második helyen végeztek. A 24 éves pacsirta a Twitteren adott hangot szomorúságának a JLS feloszlása miatt: nem talált szavakat és szerinte még nem jött el az idejük a búcsúzásra.

*

Szabad kezet kapott Katy Perry

Az énekesnő nemrég kissé megsértődött barátnőjére, Rihannára amiért nem találkoztak Los Angelesben, mikor azt híresztelték, hogy a városban volt, miközben Riri éppenséggel Miamiban tengette idejét. Azonban a barbadosi pacsirta hamar kiengesztelte Katy-t, ugyanis a Twitteren amellett, hogy elmondta nem is LA-ben volt, megígérte, ha legközelebb találkoznak megpaskolhatja hátsóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek