Starity

Vince Vaughn másodszor is apuka lesz

2013. április 27. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész Ellen DeGeneres talkshow-jában árulta el, hogy ő és a felesége a második gyermeküket várják.

hirdetés
Vince Vaughn másodszor is apuka lesz
Fotó: Michael Rozman

Az Ellen DeGeneres Show hétfőn megjelenő adásában Vince Vaughn hatalmas meglepetéssel készül: bejelenti, hogy ő és felesége, Kyla Weber augusztus elejére várják a második gyermeküket, így a 2010-ben született kislányuk, Locklyn Kyla nyár végére kistestvért kap.

„A második gyermekünket várjuk – mondta a színész. – Igen, nagyon izgatottak vagyunk.”

A 43 éves Vaughn 2010 januárjában vette feleségül az akkori barátnőjét, és decemberben meg is született az első gyermekük, Locklyn Kyla Vaughn. Egy évvel később a színész megjelent Ellen műsorában és elmagyarázta, miért is állapodott meg végre és lett belőle családapa.

„Találkoztam a világ legjobb lányával. Ettől szárnyakat és új életcélokat kaptam... nagyon, nagyon boldog vagyok.”

Vaughn korábban randevúzott Jennifer Anistonnal is, akivel együtt játszottak a Szakíts, ha bírsz! című vígjátékban, de 2006-ban szakítottak. A férfi akkor még nem állt készen az apaságra, ám amikor találkozott a nála kilenc évvel fiatalabb kanadai ingatlanügynökkel, Kyla Webberrel, tudta, hogy ő az igazi.

„Ez volt az első alkalom, hogy igazán akartam apa lenni – mesélte a People magazin riporterének az eljegyzése után. – Nagyon szerencsés voltam a karrierem során, és az egész életem arról szólt, olyan sokáig, hogy már beleuntam. Most már készen állok más emberekre és más dolgokra is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek