Starity

Dalpremier: Beyoncé, André 3000 — Back to Black

2013. április 27. 19:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Winehouse híres dala ezúttal teljesen új hangzást kapott Beyoncé és Andre 3000 duettjében. Tegnap hallhatta a nagyérdemű először a dalt egy rádióadásban.

hirdetés
Dalpremier: Beyoncé, André 3000 — Back to Black

Már korábban megtudhattuk, hogy a világhírű soulénekesnő dala új értelmet nyer a The Great Gratsby című filmben. A feldolgozás Beyoncé és Andre 3000 érdeme lett, és a végeredményt már közzé és tették. A teljes dal péntek hajnalban debütált az East Village Radio Show műsorában.

Az eredeti verzióban segédkező Mark Ronson a végeredményt hallva elismerően nyilatkozott: „Nagyon büszke vagyok a dalra, és egyben megtiszteltetésnek veszem a két előadó munkáját. Biztos vagyok benne, hogy Amy is így érezne.”

A kissé elvontabb, sötétebb hangzás tökéletesen fog passzolni a film alaphangulatához, aki kíváncsi a filmzenére, május 8-ától beszerezheti a teljes albumot olyan előadók közreműködésével, mint Jay-Z, Lana Del Rey, Fergie, Emeli Sandé vagy Will.I.Am.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek