Starity

Jessica Alba: így nyerte vissza alakját a szülés után

2013. április 28. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz elhinni, hogy a gyönyörű amerikai színésznő már két gyermek édesanyja, amikor a tökéletes testét látjuk.

hirdetés
Jessica Alba: így nyerte vissza alakját a szülés után

Jessica, aki 2011-ben hozta a világra második kislányát, Havent, nemrégiben elárulta a Net-A-Porter magazin riporterének, hogy sok segítséget kapott ahhoz, hogy visszanyerje a lapos hasát. „Dupla fűzőt viseltem éjjel-nappal, három hónapon keresztül – magyarázta, majd hozzátette, hogy időnként nagyon melege volt a fűzőben. – Izzasztó volt, de megérte.”

A kényelmetlen ruhadarab viselése mellett egy személyi edzőt is alkalmazott és szigorú diétába kezdett – így sikerült visszanyernie az alakját, és bizony, most jobban néz ki, mint a szülés előtt.

A családi élet és a testének formába hozása mellett a színésznő más irányban is tevékenykedik. Az elmúlt években megjelentetett egy könyvet, a The Honest Life című írását, és elindította saját cégét, a The Honest Companyt, amely környezetbarát gyermektermékek forgalmazásával foglalkozik.

„Nem tudok jól egyensúlyozni. Egyszerűen csak megpróbálom kihozni magamból a legjobbat” – nyilatkozta Alba.

A színésznő számára azonban a család a legfontosabb. Nemrég nyaralni ment a férjével, Cash Warrennel – erről így beszélt: „Hat év óta ez volt az első utazásunk, ami nem a munkáról szólt. Addig nem is jöttem rá, mennyire fontos volt, amíg haza nem értünk, és arra gondoltam: »Szeretjük egymást, olyanok vagyunk, mint a legjobb barátok.«


St. Bart's; 2013. április 4. / Fotó: Spread Pictures

„Tudom, hogy minden nap ott vagyunk egymásnak és megalkottuk azt a két teremtést, akiket a legjobban szeretek a világon, de az, hogy kettesben lehettünk, fantasztikus volt. Mindketten a megfelelő párt választottuk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek