Starity

Lessünk be Taylor Swift óceánparti villájába!

2013. április 28. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor a napokban rendesen kinyitotta a pénztárcáját, vadonatúj otthona ugyanis 24 millió dollárba fájt neki. Az összeg szinte horrorisztikus, ám a ház kivitelezése, elrendezése és mindenek előtt kilátása mindenben kárpótolja a 23 éves énekesnőt.

hirdetés
Lessünk be Taylor Swift óceánparti villájába!

Képzeljük el, amint felébredünk egy hatalmas hálószobában, melynek az ablaka az óceánra néz, elhatározzuk, hogy a napot a parton töltjük és habár szinte kilométereket kell sétálni, hogy egyáltalán eljussunk a földszintig, az ezzel járó lábfájást rögtön elfelejtjük, amint kiülünk napozni a saját partrészünkre. Ezt az élményt élvezheti nap mint nap Taylor Swift is újonnan vásárolt villájában.

A Rhode Island-i faluban található ingatlan 1930-ban épült, azóta pedig folyamatosan karbantartották, gondozták. Összesen 16 szoba található benne, közülük „csak” nyolc a hálószoba. A két teljesen felszerelt konyha mellett az 5,25 hektáros pázsit és a kert örömeit is élvezheti az énekesnő, és akkor még nem beszéltünk a 65 méteres partvonalról, ami csakis kizárólag az övé.

A szabadtéri medence körül és a rengeteg teraszról a kilátás ámulatba ejtő, ha pedig úgy dönt, bentről élvezi a gyönyört, mindezt megteheti a padlótól plafonig érő ablakokon keresztül. A hideg estéken lehetősége van arra is, hogy beüljön a kandalló elé egy könyvvel a kezében. Bőven válogathat, hiszen 8 kandalló van elhelyezve a ház különböző pontjain. Ha még nem volt elég a szívfájásból, vessünk néhány pillantást a képekre is:


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek