Starity

Platinalemez lett a Heart Attack

2013. április 28. 22:10   |   Szerző: summertündérke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új slágerének, a Heart Attacknak pár hétre volt szüksége ahhoz, hogy felkerüljön platinalemezeinek listájára.

hirdetés
Platinalemez lett a Heart Attack

Demi Lovato két hónappal ezelőtt mutatta be új kislemezét, a Heart Attackot, melyet nemsokára megjelenő, új albumáról választott. A dal stílusa eltér az eddig megszokottól, kétségtelen, hogy újat mutatott a nagyközönségnek.

A dalhoz klipet is forgattak, bár az emberek véleménye megoszlott; egyesek szerint ez lett Demi legrosszabb klipje, azonban a másik oldalon jogosan mondják, hogy ez is legalább annyira jó, mint az eddigiek, hisz az énekesnő lehetőségei kissé korlátozottak voltak törött lába miatt, ráadásul egyes jelenetekben még tűsarkút is viselt.

Demi tegnap kapta meg a jó hírt, miszerint új kislemeze tíz hét alatt bekerült a platinák közé. A Twitteren többen is gratuláltak, végül ő is megemlítette az örömhírt a közösségi portálon: „Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek. Isten megáldott. Hihetetlen rajongókkal! 10 hét?! Ejha.. Köszönöm!”írta boldogan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek