Starity

A legszebb ruhák a RDM Awardson

2013. április 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat sikeres színésznőt, énekesnőt mutatunk be nektek, akik az idei Radio Disney Music Awardson mindent tökéletesen eltaláltak.

hirdetés
A legszebb ruhák a RDM Awardson

Mint ahogy minden évben lenni szokott, a nyertesek mellett az est legszebben öltözött sztárjainak is gratulálni szoktunk. Lássuk, hogy az április 27-én megtartott Radio Disney Music Awardson kik érdemelték meg ezt a címet.

Selena Gomez

A bájos énekesnőnek sikerekben gazdag estéje lehetett a díjátadón, nem elég, hogy megnyerte Az év női előadója díjat és élőben előadhatta a slágerét, a Come & Get Itet, de még szettjéért is csak dicséretet kapott. A fekete Vince bőr felsőjét egy fekete-fehér-rózsaszín és piros árnyalatban pompázó Blumarine-szoknyával dobta fel, szandálja pedig Nicholas Kirkwood érdeme.

Zendaya Coleman

A Shake it Up sztárja elhozta nekünk a nyarat a díjátadóra egy Juicy Couture-blézerrel és -rövidnadrággal, ami a zöld különböző árnyalataival játszik. Egyszerű fehér Gucci-cipője pedig tökéletesen illik a szettjéhez. Nem a megszokott vörös szőnyeges viselet, de nagyon illik Zendaya vidám természetéhez.

Bella Thorne

Kolléganőjéhez híven, Bella sem az egyszerű, kifinomult színek közül választott. Egy virágos, sötétkék Keepsake-topot és szoknyát tett magáévá, cipők terén pedig bevállalt egy neonzöld Dior-magassarkút. Úgyszintén neon színekben pompázó ékszerei Kate Spade-től és Elephant Hearttól valóak.

Ariana Grande

Ariana igazi mesebeli hercegnőként lépett a vörös szőnyegre. A földet érintő halvány rózsaszín ruhától, a feje tetején lévő virágos hajpántjáig egy az egyben olyan volt, mint egy tündér. Egyedül hatalmas platform cipője rontott egy picikét a kinézetén.

Debby Ryan

A Jessie sztárja a voksát egy egyszerű szabású DKNY-ruha mellett tette le, élénk pink színe miatt viszont a ruha izgalmas marad és nem válik egyhangúvá. Aranytopánkáját pedig Jean Micheltől választotta.

Cher Lloyd

A brit énekesnőnek szánták az est folyamán a „legédesebb ruha” díját. A titulushoz egy Angela Balek-ruha, aminek masnija tökéletesen ellensúlyozta a halvány színét, és Christian Louboutin-cipők segítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek