Starity

Michael Fassbender lesz a következő Macbeth

2013. április 29. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nagy fába vágta a fejszéjét: William Shakespeare egyik klasszikus karaktere, Macbeth gróf bőrébe bújik.

hirdetés
Michael Fassbender lesz a következő Macbeth

A Screen Daily beszámolója szerint Michael Fassbender ragaszkodik ahhoz, hogy ő alakítsa Macbeth szerepét a William Shakespeare színdarabján alapuló filmben.

A készülő produkciót Justin Kurzel rendezi, a történet a tizenegyedik században fog játszódni és a szereplők az eredeti, reneszánsz korabeli angol nyelvet beszélik majd. Lady Macbeth szerepére éppen most zajlanak a meghallgatások és legalább egy vezető hollywoodi színésznő bekerül a stábba.

Michael ismét együtt dolgozik majd a Shame producereivel, Iain Canninggel és Emile Shermannelm valamint a Film4-ral, amelynek a Hunger, a Shame és a bemutatóra váró Frank alkotásokat köszönheti. A forgatókönyvet Todd Louiso és Jacob Koskoff írta, és sokan már alig várják, hogy megismerkedhessenek vele a Cannes-i Filmfesztiválon.

Korábban már több neves színész alakította Macbeth, a véres lelkű skót gróf szerepét. James McAvoy nemrégiben jelölést kapott az Olivier Awardson, alakításának elismeréseképpen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek