Starity

Cheryl új szerelme Will.I.Am?

2010. augusztus 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will.I.Am édesanyja arról nyilatkozott, hogy hip-hop-csillag fia szerelmes a brit énekesnőbe.

hirdetés
Cheryl új szerelme Will.I.Am?

Will.I.Amet, valódi nevén William Adamset, nemrégiben már jópárszor összehozták az X Factoros Cheryl Cole-lal, miután a nő felbontotta házasságát az év elején.

Az újságok már írták, hogy Willnek van egy titkos énekesbarátnője, ám a sztár tagadta az állítást. Egyes hírek szerint pedig Will csakis Cheryllel volt elfoglalva a Black Eyed Peas egyik koncertje előtt, ami azt igazolja, nem csupán munkatársak.

Úgy tűnik, ebbe Debra Cain, az édesanya is beleszól, ugyanis nemrégiben a News! magazinnak elárulta fia valódi érzéseit, melyek szerint megerősíthetőek a régi pletykák. Az édesanya elmondása szerint a Black Eyed Peas-tag állandóan Cherylről áradozik: „A barátságból szerelem lett. Will nagyon szereti őt. Azt mondogatja, ő egy csodálatos nő. Érzelmeik már nem barátság, hanem szerelem, azt hiszem szeretik egymást. Úgy látszik, a fiam talált egy szép lányt. Áldásomat adom rájuk. Will azt mondta nekem: 'jó dolog történt velem.'”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek