Starity

Naomi Campbell és Vladimir szünetet tart

2013. május 02. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit szupermodell és az orosz milliárdos kapcsolata – a hírek szerint – válságban van.

hirdetés
Naomi Campbell és Vladimir szünetet tart

A topmodell Naomi Campbell május 22-én ünnepli 43. születésnapját Ibizán, s egyelőre úgy fest, párja, Vladimir Doronin neve is szerepel még a vendéglistán. Nemrég azonban szárnyra kapott a hír, hogy a páros szakított. Ez viszont nem teljesen igaz.

A szeszélyes brit szupermodell és az orosz milliárdos jelenleg szünetelteti kapcsolatát. Úgy tűnik, a kapcsolati válságért mind a ketten a zsúfolásig megtelt naptárjukat okolják.

Míg Naomi modellshow-jával, a The Face-szel kapcsolatos, különféle megbeszéléseken vesz részt és teendőit intézi, addig Vladimir New Yorkban irányítja életét, biztosítja klubjai és bárjai bizonytalan sorsát. Mindezek ellenére azonban beláthatjuk, hogy ennyi nem feltétlenül elég egy szakításhoz, hiszen rengeteg sztárpáros intézi külön-külön magánéletét és karrierjét.

Egy közös barátjuk elárulta: „Nagyon komplikált a kapcsolatuk. Sokszor szakítanak, aztán pár nappal később ismét egymásra találnak. Egy bizonyos szempontból olyan a kapcsolatuk, mint egy üzleti megállapodás. Naomi hozza a csillogást a hoteljeibe, ő pedig cserébe úgy bánik vele, mint egy hercegnővel.”

Mindkét fél azt kapja a kapcsolattól, amit elvár, így nem valószínű, hogy mindezt túl gyorsan feladnák. S minthogy a szakítást még egyikük sem erősítette meg, legkésőbb május 22-én kiderül, mi is a pontos tényállás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek