Starity

Batmobilt akar Justin Bieber, így üzletember lesz

2013. május 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popszenzáció kedvenc autócége, a Fisker mellé áll, ezentúl asszisztenseinek befektetésekkel és részvényekkel kell dolgozniuk, mivel Justin Batmobilt akar magának.

hirdetés
Batmobilt akar Justin Bieber, így üzletember lesz
Fotó: wenn

A 19 éves énekes a Contactmusic értesülései szerint meg akarja vásárolni a cég legújabb modelljét, egy Batmobilt, de számos anyagi nehézséggel néztek szembe a gyártás során, így Justin úgy döntött, befektet a Fiskerbe, hogy létrejöjjön álmai autója.

Az asszisztensi brigád persze aggódik, nem szeretnék, ha az énekes felelőtlenül elszórná a pénzt csak azért, mert a cég egy Batman-stílusú kocsit dob a piacra, ennek ellenére jelenleg a Fisker minden mozzanatát figyelniük kell.

Számos járgánya van már, kedvence egy Fisker Karma, amit tizennyolcadik születésnapjára kapott menedzserétől, Scooter Brauntól. Emellett egy Range Rover, egy Batman-stílusú Cadillac és egy Ferrari büszke tulajdonosa – utóbbit gyakran vezetik barátai, aminek ő issza meg a levét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek