Starity

Natalie Portman lesz Lady Macbeth?

2013. május 02. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő Shakespeare-adaptációban tűnhet fel a közeljövőben, hiszen nagy valószínűséggel ő alakítja majd Lady Macbethet.

hirdetés
Natalie Portman lesz Lady Macbeth?

Nemrég számoltunk be róla, hogy Michael Fassbender játszhatja majd Macbeth szerepét az ausztrál Justin Kurzel (Snowtown) közelgő filmjében, és most úgy néz ki, Lady Macbeth megformálójára is ráakadtak. A Screen Daily szerint Natalie Portman már alá is írt a projektre, melynek forgatókönyvírói Todd Louiso és Jacob Koskoff voltak.

A filmet várhatóan hamarosan elkezdik forgatni, és úgy tűnik, William Shakespeare klasszikus tragédiájának korhű (11. század), kosztümös változata lesz, zsigeri megközelítéssel, véres csatajelenetekkel fűszerezve. Ha valaki nem ismerné, a történet egy könyörtelen skót lordról szól, aki a trón megszerzése érdekében királygyilkosságot követ el, felesége támogatása és három boszorkány jóslata segítségével.

A V, mint Vérbosszú sztárja egyébként nem most dolgozik majd együtt először Fassbenderrel, már egy ideje közösen forgatják Terrence Malick – egyelőre cím nélküli – filmjét is. Natalie ezen kívül az előbb említett rendező egy másik projektjében (Knight of Cups) is feltűnik majd, Christian Bale és Cate Blanchett oldalán, plusz az egyre kilátástalanabb helyzetű Jane Got a Gun főszerepét is ő kapta meg. A színésznővel legközelebb októberben találkozhatunk a vásznon, a Thor második, Sötét világ című epizódjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek