Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban - Millie Mackintosh

2013. május 24. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben a Mackintosh's örökösnőjének legszebb és legrosszabb ruhakölteményeit gyűjtöttük össze.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Millie Mackintosh

Cikksorozatunkban a brit színésznő és menyasszony, Millie Mackintosh legszebb és legrosszabb ruháit vettük górcső alá. Bár Millie maga is vezet egy olyan oldalt, ahol éppen az aznapi viseletét posztolja, ő is, mint mindenki, tud felvenni egy pár különös vagy furcsa darabot, de szerencsére inkább jól szokott öltözni, mintsem rosszul.

A legszebb ruha-összeállítások:

2012 – Brit Awards

Millie a tavalyi rendezvényen egy gyönyörű zöld Rachel Gilbert-ruhában jelent meg. Ez a combjánál merészen kivágott ruha mesésen állt az ifjú menyasszonynak, ellentétben azzal, amit az idei Brit Awardson viselt.

2013 – Vodafone Red Nail Polish For London Fashion

Határozottan tudjuk állítani, hogy a színésznő itt is kitett magáért! Ez a piros, testre feszülő ruha csak úgy virított rajta, a testszínű magas sarkúval csak még jobban fokozta ezt a hatást.

2012 – Nouveau Lashes Launch

Ez a fekete, feszülős csőnadrág és a különálló fekete, mégis elegáns felső csak jobban mutatta, hogy ha akar, tud elegánsan és egyben menőn is öltözni. Félig göndör hajával pedig csak még jobbá tette az összhatást.

2012 – BAFTA Awards

Talán ki lehet jelenteni, hogy a színésznő itt festett a leggyönyörűbben. Ebben a fehér Alexander McQueen-ruhában és Lanvin-cipőben egyszerűen mesésen nézett ki Millie, az arany fülbevalóval és szintén arany karpereccel biztosan minden szempár rászegeződött a díjátadón.

2012 – Scottish Fashion Awards

Itt egy fekete, mégis egyszerű Supertrash-ruhát viselt, mellé egy flitterezett fekete táskát választott. A haját enyhén begöndörítette, ami hihetetlenül jól állt neki.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2013 – Her & Professor Green's Engagement Party

Nem is kell olyan messzire nyúlni a legelső legrosszabb ruhájával. Miután a rapper megkérte a kezét, nagy bulit csaptak Londonban, ahol egy fehér Shakuhachi-ruhát viselt piros cipővel és piros rúzzsal. Kijelenthetjük, hogy a színésznőnek nem áll jól ez a Taylor Swift-beütésű rúzs, de leginkább a ruha tüllös részeivel akadtak problémáink.

2013 – London Fashion Week

A Made In Chelsea sztárja imádja a szőrmét, amit már számos rendezvényen és paparazzi képen is bebizonyított. Viszont ebben az outfitjében lehet, hogy nemcsak az a szőrme a bűnbak, hanem az a rikító citromsárga felsője is.

2012 – Noble Gift Gala

Borzalmas! A dekoltázsnál kivágott és a vállánál zöld gyöngyökkel tarkított ruha úgy állt a színésznőn mintha egy zsákot húzott volna magára. Még az a gigantikus fekete fülbevaló sem tudott segíteni az összképén.

2012 – „Call Of Duty: Black Ops II” Launch Party

A kettővel feljebb említett szőrme imádata ezen a rendezvényen is megmutatkozott, ahol egy barna hosszú ujjú pulcsija felett egy ujjatlan szőrmemellényt viselt, fekete feszülős nacival. Valahogy itt sem találta el azt az úgynevezett arany középutat.

2012 – National Reality TV Awards

Sajnos az itt megjelent ruhát egyik rajongója se tudta hova tenni. A rózsaszín-lilás virágos gatya és a virító rózsaszín póló – amiből még a melltartója is kilátszódott –, helyzetén még testszínű magassarkúja sem tudott javítani. Felmerült sokakban a kérdés, hogy ebben az öltözetben a virágoshoz indult vagy a sarki boltba?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek