Starity

Ha már színész, énekeljen is — és fordítva

2010. augusztus 09. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai tinisztárok nagy része nem csak egy dolog miatt híres, mint régebben — legtöbbjük a színészet mellett énekel is, vagy fordítva.

hirdetés
Ha már színész, énekeljen is — és fordítva

Vegyük például Miley Cyrust. Ő a Hannah Montana sorozat sztárja, aminek az a lényege, hogy Miley Stewart titokban Hannah Montana énekesnő. Miley már kiadott több albumot, és — bár legújabb filmjét nagyon lepontozták a kritikusok — színésznőként is titulálják.

A Wizards of Waverly Place főszereplője, Selena Gomez nemrég hagyta el hazánkat, ahol a Monte Carlót folytatta, és mostanság jelent meg egy új demója a következő albumáról. Selena egyik barátnője, a Rocktábor Demi Lovatója is gondosan egyengeti énekesi- és színészi karrierjét is.

Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens mindketten a High School Musical segítségével váltak híressé, de náluk természetes, hogy rögtön szólókarrierbe kezdtek; hisz a film egy musical — bár Nessa úgy döntött, egy időre felhagy a dalolászással.

Mehetne még sokáig a felsorolás, hisz Emily Osment, Mitchel Musso, a Jonas tesók, Victoria Justice vagy éppen Miranda Cosgrove is az énekes-színész listára tartozik, továbbá Taylor Swift is szerepelt egy filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek