Starity

A kutya sem kíváncsi ByeAlexre

2013. május 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Utolsó koncertjét adta az Eurovízió előtt, de csúfosan megbukott; alig lézengett néhány rajongó a Zöld Pardonban.

hirdetés
A kutya sem kíváncsi ByeAlexre
Fotó: Nagy Zoltán / MTVA Sajtószoba

Szombaton Alex első igazi és egyben az Eurovíziós Dalfesztivál előtt az utolsó fellépésén van túl, de hiába a hirtelen jött népszerűség és ismertség, Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyén alig pár tucat ember vett részt.

Nem elég, hogy már a koncert eleje technikai problémákkal indult, a nézők is csalódottan távoztak, hiszen mindössze néhány saját dalt játszott – kétszer a Kedvesemet –, inkább énekelte Justin Timberlake, a 30 Seconds To Mars, illetve a Kings of Leon szerzeményeit.

A közösségi portálok megteltek elégedetlen üzenetekkel, Sajó Dávid a Lángoló gitárokra így írt: „Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik, általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm, ugyanis ennél kínosabb produkciót Magyarországon én tényleg csak tévében láttam.”

Alex Malmőben olyan nevekkel fog megküzdeni, mint például Bonnie Tyler, aki több évtizede a zeneiparban dolgozik. A legszomorúbb, hogy saját hazájának hallgatóközönségét sem sikerült megnyernie, így rajongói kételkednek abban, hogy az eurovíziós szereplése egyáltalán sikeres lesz-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek