Starity

Christina Aguilera visszanyerte régi alakját

2013. május 07. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A média és a közvélemény szava erősebb volt, mint Christina Aguilera akarata: az énekesnő brutálisan lefogyott.

hirdetés
Christina Aguilera visszanyerte régi alakját

Christina 2011-ben kezdett nem kívánatos kilókat felszedni, majd a Michael Jackson-megemlékezésen szinte sokkolta rajongóit a megjelenésével. Sokan betudták annak, hogy az énekesnő depressziós a válása és a megbukott lemeze miatt, azonban 2012-ben, a Lotus promóciójának keretei közben kijelentette, elege lett abból, hogy a kiadó a súlyában méri, így most egy kövér csajjal kell együtt dolgozniuk, és remekül érzi magát a bőrében.

Az énekesnőt sokan támadták a pluszkilói miatt, pedig 2012-ben már közel sem úgy nézett ki, mint a fent említett ominózus eseményen. Az új lemeze helyett a sajtó mégis a súlyától volt hangos, így érthető, hogy Christina Aguilera visszatérése megrekedt, és bármennyire is érezte jól magát az énekesnő a bőrében, fogynia kellett. Különös, hogy a média gyakran a „dagadt” jelzővel illette őt, hiszen előtte 2010-ben előszeretettel hívták „anorexiásnak” – felmerül így a kérdés, hogyan feleljen meg az elvárásoknak?

Christina a People Choice Awards után eltűnt a nyilvánosság szeme elől, majd márciusban a The Voice premierjén már látványosan karcsúbbnak nézett ki, bár sokan betudták annak, hogy végre jól választott ruhát.

A március 26-ai Kids Choice Awards után, ahol Pitbull-lal lépett fel, már mindenki sejthette, hogy a ruhánál több van a háttérben, azonban igazán mindenkinek április végén koppant az álla, amikor Xtina bombaformában, széles vigyorral jelent meg a Time 100 Gála vörös szőnyegén.

A legfrissebb paparazzi képeken pedig megcsodálhatjuk az aranytorkú díva keskeny derekát és csinos lábait, ahogy éppen a bevásárlókörtjáról ül be a rá várakozó kocsiba.

Hogy a továbbiakban mit tervez Madam X és csapata a Lotus-érával, rejtély, azonban Christina teste készen áll, bármi legyen is az.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek