Starity

Carey Mulligant sosem ismerik fel

2013. május 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a nők házassággal való viszonyáról és annak titkáról is mesélt a Look magazinnak.

hirdetés
Carey Mulligant sosem ismerik fel
Fotó: Tom Allen/Harper's Bazaar

A színésznő a Look magazinnak mesélt arról, mennyire átlagéletet él – a lesifotósok sem követik, rajongókkal is alig találkozik az utcán, hiszen alig ismerik fel. „Nem aggódom a nevem miatt. Sosem ismernek fel az utcán. A férjem mindig felismerik, a rajongói nem is néznek rám.”

Carey karaktere, Daisy Buchanan meghozhatja a világszintű ismertséget, amint az A nay Gatsby a mozikba kerül. Ragaszkodik hozzá, hogy nagyon hasonlít Daisyre, különösen a szerelem területén tud együtt érezni a karakterrel.

„Van néhány hasonlóság Daisy és köztem. De ő sokkal feminimebb. Kicsit fiúsabb, az élete pedig kilátástalan. Az én esetemben a kezemben van az irányítás.”

A színésznő arra is kitért, hogy ugyan a nőknek nagyobb a szabadságuk, mint egykor, még mindig sokan szenvednek szerelem nélküli házasságban, ennek az lehet az oka, hogy elhamarkodottan mennek férjhez, vagy rossz indok alapján házasodnak. Szerencsére férjével való kapcsolata megalapozott és boldog, így nincs oka az aggodalomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek