Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 08. 13:01   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon milyen fába vágja a fejszéjét közösen Selena Gomez és Justin Bieber, és ki sokkolt minket a kinézetével? Rövidhíreinkből arra is választ kapsz, mit gondol Zayn Malik a társairól.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Zayn Malik szerint a One Direction minden tagja érzékeny

Zayn Malik nemrég a Top of the Pops magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte, bár mindannyian nagyon macsósak, azért van érzékeny oldaluk is.

„Azt hiszem, mindannyiunknak van egy érzékeny oldala. Azt nem tudom, hogy melyikünk a legérzékenyebb, mert annyira nem mutatjuk ki. De azt hiszem, most mind ilyenek vagyunk.”

*

Justin Bieber és Selena Gomez is beáll az American Idol zsűrijébe?

Justin Bieber és Selena Gomez neve is felkerült arra a listára, akik közül a következő zsűritagokat fogják kiválasztani az American Idol következő szériájára.

A műsor rengeteg nézőt veszített az elmúlt években, ezért a show producerei egy új álomcsapat összerakását tervezik, hogy nézettebbé váljon az amerikai tehetségkutató.

Justin és Selena mellé még felkerült Pink és Diddy neve is, de kérdéses, hogy a tinisztárok tudnának-e időt szakítani a műsorra, hiszen jelenleg mindketten roppant elfoglaltak.

*

Nicole Richie, hogy nézel ki?

Nicole a 2013-as MET-gálán mutatta be vadonatúj külsejét. A rendezvény eleve a punkpop jegyében zajlott, de azt nem gondoltuk volna, hogy bárki is ősz hajjal fog parádézni az est során.

*

Wendy Williams megsértette Zendaya Colemant

A műsorvezetőnő csúnyán magára haragította a fiatal Disney-csillagot. Mielőtt a Dancing With The Stars kezdetét vette volna, Wendy azt mondta, a talk show-jába a közönség a csillagokat keresi, de ő Zendayát nem tartja olyan nagyra, hogy betegye a show-ba.

Zendaya ezek után Twitteren üzent a műsorvezetőnek: „Egy kicsit megbántottál. Kíváncsi vagyok, hogy meggondoltad-e magad, Wendy?”

*

Raven-Symoné haja rózsaszín lett

Az eddig barna színekben pompázó szépség fürtjeit rózsaszínre váltotta, amit egyből meg is osztott rajongóival.

„Életszínű” – csiripelte a Twitteren.

*

Perlik Ushert és Justin Biebert

10 millió dollára perelték őket a Somebody to Love című szám miatt. Devin Copeland azt állítja, ő megosztott egy ugyanilyen címre hallgató dalt még a szám megjelenése előtt, amelynek ugyanaz a ritmusa és a szövege is, hiszen ő és barátja, Mareio Overton írták.

Devin a szerzői jog megsértéséért, járulékalap megsértésért és helyettes jogsértésért inditott pert. Eddig még sem Justin, sem Usher nem kommentálta az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek