Starity

Kinek áll jobban avagy sztárok ugyanabban a ruhában — IX. rész

2013. május 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néha megesik a sztárvilágban, hogy kedvenceink ugyanazon tervezők ugyanazon ruháit öltik magukra.

hirdetés
Kinek áll jobban avagy sztárok ugyanabban a ruhában — IX. rész

Holland Roden és Kacey Musgraves

A Hajrá, csajok! ötödik részéből ismert Holland Roden és az amerikai country-csillag, Kacey Musgraves ugyanazt az Alice+Olivia-ruhát választotta a vörös szőnyegre.

Holland táskája remekül passzolt a nyakig zárt ruhakölteményhez, de Kacey kiegészítői is csodásan mutattak. Talán az énekesnő sikeresebben választott a topánkát illetően, de ettől függetlenül mindketten gyönyörűek voltak.

Huo SiYan és Katy Perry

Mind Huón, mind Katyn csodásan mutatott ez a Dolce & Gabbana-estélyi, de az énekesnő fülbevalói jobban harmonizálnak a ruha színeivel, mint a színésznőéi. Míg Katy egy alapítványi rendezvényen viselte virágmintás ruciját, addig Huo a második pekingi filmfesztiválon öltötte magára azt.

Jessica Biel és Naomie Harris

Jessica kiegészítői remekül passzoltak a Chanel tavaszi ruhakollekció 2012-es darabjához, de ezt sikerült elszúrnia borzalmas frufrujával és ízléstelen cipőjével. Naomie egyszerűen ragyogott, róla nem tudunk rosszat mondani.

Eva Longoria és Ginnifer Goodwin

Az Egyszer volt, hol nem volt Hófehérkéje és a Született feleségek Gabrielle Solisa ugyanazt a Monique Lhuillier-estélyit választotta 2012-ben. Imádjuk Ginnifert, de nem éppen volt jó választás ez a narancssárga ruha, talán neki is jobban állt volna a fekete, valamint magassarkúját sem értjük egészen. Ezt a kört Eva nyerte, bár hozzá kell tennünk, Ginnifer sminkje csodálatos!

Hayley Williams és Perrie Edwards

A lassan tíz éve csúcson lévő Paramore énekesnője és a mostanában igen felkapott Little Mix Perrie Edwardsa ugyanazt a színes pulcsit vették fel nemrég. Míg Hayley a szülővárosában tartott koncert alatt hordta a szivárványmintás felsőt, addig Perrie egy interjú során mutatkozott benne. Talán Hayley bolondos stílusához közelebb áll ez a fajta öltözködés, de mindkettejükön remekül állt.

Hayley Williams és Justin Bieber

Ha már Hayley-nél tartunk, érdemes megemlítenünk kedvenc skótkockás nadrágunkat, melyen Justin Bieberrel osztozkodnak. Az esetet nem kívánjuk kommentálni, de ezt a kört ismét Hayley nyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek