Starity

Olivia Wilde lett az Avon új arca

2013. május 10. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivia Wilde lett az Avon legújabb parfümjének az arca. A Today Tomorrow Always Amour nevű illathoz egy csodálatos fotósorozatot is készítettek róla.

hirdetés
Olivia Wilde lett az Avon új arca

Elképesztően szép esküvői ruhákban pózol a gyönyörű színésznő, Olivia Wilde, ugyanis őt kérte fel az Avon legújabb parfümjének a reklámozására. A sztárról készített fotók éppolyan romantikusak, mint maga az illat, amely a friss citrus, a magnólia, a jázmin, a pézsma, a szantálfa, a cédrus, a rózsaszín bors és a zöld levelek keveréke.

Az ebben a hónapban forgalomba kerülő Today Tomorrow Always Amour nevű illat az örök szerelem jegyében készült, éppen ezért látható esküvői ruhákban Olivia.

A szexis sztárt egyébként Hollywood egyik legígéretesebb színésznőjének tartják, amely azért sem meglepő, mert a Doktor House című sorozat „Tizenhármasaként” megmutatta, mennyire tehetséges, éppen ezért e szerep óta kapkodnak érte a filmkészítők, idén több mozifilmben is látható lesz majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek