Starity

Trend lett a Lara Croft-frizura

2013. május 10. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új Tomb Raider-játéknak hála új hajstílus terjed szerte a világon: A Lara.

hirdetés
Trend lett a Lara Croft-frizura

A Tomb Raider rajongóinak még egy okuk van az örömre: a legújabb karakter haja annyira népszerű lett, hogy a legtöbb fodrászatban csak „A Lara”-ként emlegetik.

„Az új Lara Croftot szerte a világon reklámozzák, leginkább a buszok oldalán figyeltem fel rá, de ami még érdekesebb, hogy ez a természetesnek ható, tépett lófarok annyira feltűnően népszerű lett, hogy hetente többször is Lara fotójával érkeznek az üzletbe” – mondja Claire Atkinson, aki a HOB-ban dolgozik.

Claire tisztában van azzal, hogy számos, rajzhoz értő fiatal kreál új karaktereket szabadidejében, de ez az első alkalom, amikor egy videojáték-karakter haját kérik tőlük.

Az instrukciókat, hogyan készítsék el A Larát, már szétküldték a stylistok a HOB 24 szalonjába, a legnépszerűbb Londonban, Franciaországban és az Egyesült Államokban, de elég néhány hét vagy hónap, és globális sikerre tehet szert.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek