Starity

Épphogy túlélte a halálos pókcsípést — fotó

2013. május 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak saját felelősségre! Az arachnofób turista azt hitte, ütött az ideje – halálos mérgű pók marta meg az ágyában.

hirdetés
Épphogy túlélte a halálos pókcsípést — fotó

A 31 éves Bobbi Harris barátnőjével, Tinával utazott Mexikóba, hogy kipihentjék magukat. Az egyik este azonban valami furát érzett a lábánál az ágyban, mintha megcsípték volna: „Lehúztam a takarót, és rájöttem, egy pók csípett meg.”

„Óriási volt. Rémesen hosszú, vékony lábai voltak – iszonyatosan félek a pókoktól. Kikészültem. A kórházba siettem, ahol injekciót kaptam. Nagyon meg voltam rémülve.”

A 25 éves Tina vadászta le a fenevadat, szakértők szerint szervi zavarokat okozhat a csípése. Nem is csoda, hiszen a helye teljesen eldeformálódott, a méreg már elkezdte enni a férfi húsát.

„Amikor levettem a kötést, el sem tudtam hinni. Undorító, zöld daganat volt a lábamon, állandóan törölgetnem kellett. A csontomig láttam a húsom.”

Bobbi egy hónapig nem mehet dolgozni, valamint lábán is egy hatalmas seb maradt majd, de szerencsére a bőre már elkezdett visszanőni. Állítása szerint ez az a nyaralás, amit sosem felejt el.


A már gyógyuló seb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek