Starity

Elkészült az F&F új kollekciója

2013. május 12. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élvezd a nyarat az F&F fürdőruháival, melyet a Victoria’s Secret modellje mutat be! Az új, nyári kollekció kampányában igazi sztárok szerepelnek: Amy Hixson és Jon K.

hirdetés
Elkészült az F&F új kollekciója
Fotó: F&F

Az F&F új kollekcióval jelentkezik, így nem meglepő, hogy az idei kampányban igazi szupersztárokkal dolgoznak együtt. Jon K. a Tom Ford kampányról híres, míg a bájos Amy Hixson már a Victoria’s Secret fehérneműmárka arca is volt. A kampány igazán szexi divatfotóit és videóit Miami csodás partjainál készítették.

Jon K. jelenleg a legáhítottabb férfimodell a világon, leginkább az eddigi hét igen érzéki Tom Ford-kampánynak köszönhetően. Mostanában rendszeresen a legelőkelőbb helyen szerepel a legszebb és a legjobban öltözött férfiak listáján. Dolgozott már az Armaninak és Karl Lagerfeldnek is. Csak hogy pár listát említsünk, az év férfija volt a spanyol és a német GQ magazin és a Glamour Magazin listáján, a mexikói Marie Claire a legjobban ötözött férfinak választotta. A spanyol Elle pedig az év nemzetközi férfi modelljének választotta.

Amy Hixson topmodell sem új a divatvilágban. Sikeres Diesel-kampány van mögötte, de az még fontosabb, hogy már többször is volt az arca a világ leghíresebb fehérnemű márkájának, a Victoria’s Secretnek.

Az F&F egy nemzetközi kampányban dolgozik a modellekkel, melyben remekül sikerült új kollekcióját mutatja be. Ez az együttműködés egy új korszak kezdete is lehet a már most is dinamikus és divatos márka életében. Az új kollekciót a legújabb kifutói trendek ihlették, és megfizethető áron kínálják sikkes és stílusos darabokat.


Fotó: F&F

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek