Starity

Britney Spears bombaformában a címlapon

2013. május 11. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape júniusi számának címoldalán kirobbanó formában szerepel az énekesnő.

hirdetés
Britney Spears bombaformában a címlapon

Április végén még narancsbőrös lábaival hívta fel magára a figyelmet, most azonban irigylésre méltó alakkal, vékony és hibátlan combokkal szerepel a Shape magazin júniusi számának címlapján Britney Spears, mindössze egy szál hófehér bikiniben. Az új lap még nem érkezett meg az újságárusokhoz, de a Shape hivatalos Twitter-oldalán már közzé lett téve az igazán nagyszerű borító.

Az irigylésre méltó átváltozás mögött a Las Vegas-i koncertsorozat áll, ugyanis mire elkezdődnek a fellépések a 31 éves énekesnőnek formába kell hoznia magát, ez okból pedig igen hatásos diétát kell követnie és rendszeres mozgást is kell végeznie. A magazinnak azt nyilatkozta, hogy e célból a Nutrisystem nevezetű súlycsökkentő programon vesz részt és rendszeresen jógázik, emellett pedig bevallotta, hogy ahogy a legtöbb nő, ő is küzd a cellulitisszel.

„A fogyókúra kemény, mert a spagetti, a brownik és a csokis sütik a gyengéim - árulta el a magazinnak, majd hozzátette – Egyszer tetszem magamnak, másszor utálom a testemet. Egy 30-as éveiben lévő nőnek pedig még jobban meg kell küzdenie azért, hogy fenntartsa a jó alakját

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek