Starity

Kembe Sorel befejezte a közmunkát

2013. május 12. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban rosszban Kalem Józsija november óta segített a hajléktalanokon: ételt osztott, takarított, kávét és teát főzött, nemrég azonban letöltötte utolsó munkanapját.

hirdetés
Kembe Sorel befejezte a közmunkát
Fotó: TV2

Sorel tavaly októberben elsodort egy biciklist, a bíróság ezért 100.000 forintos büntetést szabott ki rá. Ő azonban a fizetés helyett a közmunkát válaszotta: november óta minden vasárnap egy hetedik kerületi melegedőben osztott ételt és italt a rászorulóknak.

A Jóban rosszban sztárja elárulta, hogy személyi kötődések is kialakultak ez alatt a pár hónap alatt. Első nap az ott dolgozók fenntartásokkal fogadták, de bebizonyította, hogy valóban segíteni akar a hajléktalanokon, és hamar beilleszkedett. Most nagyon örül, mert nem kell vasárnap reggelente korán felkelnie – amíg meg nem születik kislánya, Katja.

Kembe Sorel ledolgozta büntetését, és már nem kell bejárnia a melegedőbe, de nem fogja elfelejteni az utolsó fél évet, már dolgozik azon, hogy hogyan tudna még többet segíteni az embereken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek