Starity

Tíz sztár, aki boldog gyerek nélkül

2013. május 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy gyerek mindenki számára áldás, de sokan nem így gondolják. Cikkünkben tíz olyan sztárt mutatunk be, akik számos alkalommal hangoztatták: köszönik, megvannak gyerek nélkül is.

hirdetés
Tíz sztár, aki boldog gyerek nélkül

Khloe Kardashian

A legfiatalabb Kardashian testvér, aki a kosárlabda-játékos Lamar Odom felesége, nemrégiben a gyermekről és életéről osztott meg néhány gondolatot. Nem vágyik megszállottan a gyermekáldásra, de annak ellenére, hogy nem zárkózik el tőle, nagyon boldog így.

„Az emberek azt hiszik, hogy majd' megveszek egy gyermekért. Igen, szeretnék majd egy kisbabát, de 28 éves vagyok, szeretem az életem, és nem érzem azt üresnek. Azt feltételezik, hogy feldúlt vagyok Kim terhessége miatt. De nem is lehetnék boldogabb.”

Zooey Deschanel

A New Girl sztárja tavaly áprilisban nyilatkozott a Marie Claire magazinnak arról, hogy a gyerektéma nem olyan dolog, ami érdekli őt.

„Sosem erre fókuszáltam. A testvérem nagyon anyáskodó, bébiszitterkedett is. Kedvelem a gyerekeket, jó érzés mellettük lenni, de sosem volt ez a célom. Szeretek dolgozni. Ez az, amit szeretek csinálni.”

Portia de Rossi és Ellen DeGeneres

Portia De Rossi és felesége, Ellen DeGeneres szándékában sem áll, hogy kibővítsék a családott. Erről Portia vallott az Out magazinnak áprilisban.

„Nagyon akarnod kell ehhez egy gyereket, de mi nem vágyunk erre. Szóval csak én leszek, Ellen és semmi baba. A házasélet igazi áldás, tényleg.”

Chelsea Handler

Tavasszal Chelsea Handler Amanda de Cadanetnak nyilatkozott a babaprojektről a The Conversation egyik epizódjában.

„Határozottan állítom: nem akarok gyermeket vállalni. Nem hiszem, hogy jó anya lennék. Nem akarom, hogy gyerekem legyen, akit végül dadának kell felnevelnie, mert nekem erre nincs időm.”

Cameron Diaz

A Rossz tanár sztárja még 2009-ben nyílt meg a Parade magazin riporterének: „Hihetetlen életem van, és részben azért van olyan életem, amilyen, mert nincsenek gyerekeim.”

Eva Mendes

2007-ben, de egyébként elég sokszor nyilatkozott a családalapításról. Azt már tudjuk, hogy nem a házasság híve, de interjújából kiderült, a babákat sem kívánja életébe. „Nem akarok gyereket. Imádom a kis bogyókat, olyan édesek, de rengeteget alszom és már így is sokat aggódom.”

Igaza van, elvégre kinek kell gyerek, ha ott van Ryan Gosling? Azt tudjuk, hogy Eva boldog így, de néhány hónapja kijelentette: szerinte Ryan nagyszerű apa lenne. Vajon már tervbe vették azóta a családalapítást?

Helen Mirren

A Hitchcock sztárja éveken keresztül nyomta a monológokat arról, milyen a gyermekmentes élet. Legutóbb a Vogue magazin februári számában számolt be: „Ez nem az én sorsom. Régebben arra gondoltam, talán lehetne, és vártam, hogy megtörténjen, de nem történt. Sosem érdekelt, mit gondoltak az emberek.”

Renée Zellweger

2008 a Bridget Jones naplója sztárja a London Timesnak mesélt arról, sosem volt a tervei közt, hogy anya legyen.

„Az anyaság sosem szerepelt az életemben mint ambíció. Én nem így gondolkodom.”

Oprah Winfrey

„Sosem volt gyermekem, nem is gondoltam arra, legyen-e. Most van 152 lányom, és 75-öt várok jövőre!” – mesélte viccesen Oprah az Extra TV-nek, tudniillik ő a vezetője csupa lányból álló Leadership Academynek Dél-Afrikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek