Starity

Gábor Zsazsa otthonában töltheti hátralévő idejét

2013. május 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gábor Zsazsa színésznő régóta lebeg élet és halál között. Sokan leírták már, ám ő nem adja fel.

hirdetés
Gábor Zsazsa otthonában töltheti hátralévő idejét

Gábor Zsazsa színésznő már három éve küzd az életéért, sőt, már az utolsó kenetet is megkapta, azonban ő nem adja fel, és továbbra is küzd.

A színésznőt hallottnak is hitték már, hiszen szörnyű állapotban van, majd arról beszélt, hogy ha kell, amputáltatja egyik lábát, hogy életben maradjon. Az operációra sajnos szükség is lett. Később azt nyilatkozta, hogy Liz Taylor tartja életben, aki álmában megtiltotta neki, hogy meghaljon. Sokan ekkor már úgy gondolták, hogy a legendás tehetség kezd megőrülni.

Ezután olyan dolog látott napvilágot, amire senki nem gondolt: a színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg bejelentette, hogy bármi áron, de ő bizony gyereket akar feleségétől, és már egy béranyát is kinézett magának. Mindezt azért akarta, hogy legyen vele valaki, ha majd felesége meghal.

Később a színésznőt 2011-ben ismét kórházba szállították, ám most úgy tűnik, végleg hazamehet az otthonába. Nemrég a Bors meginterjúvolta, és elmondta, hogy változó a hangulata: néha nagyon erősnek érzi magát, máskor pedig már nem bírja tovább. Ez érthető, hiszen a színésznő ágyhoz kötött beteg, nem tudja magát önállóan ellátni.

„Sokszor magamra sem ismerek. Nem tudom, ki vagyok, hol vagyok, aztán kitisztul a kép. Hónapokig nagyon zavart voltam, most jobb a helyzet” – nyilatkozta, majd arról is kérdezték, hogy viseli az állapotát: „Ilyen az élet, egyszer fent, egyszer lent, nem igaz? Ez is változó, van, hogy megbékélek, de bizonyos helyzetekben nagyon szomorú és feldúlt vagyok, azt érzem: ez már nem én vagyok.”

Úgy tűnik, a színésznő még tényleg nem adta fel, annak ellenére, hogy már sokan eltemették őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek